IRTI AINEISTA - AUTTAVA PUHELIN & SÄHKÖPOSTI

AUTTAVA PUHELIN & SÄHKÖPOSTI AVATTU!

Tällä päivämäärällä on Pispalan Woima avannut puhelin/sähköpostipalvelun kaikille niille jotka haluaisivat päästä anabolisten steroidien ym. käytöstä eroon, mutta eivät oikein tiedä kenenkä puoleen kääntyä, ja kuinka jatkaa tehokasta harjoittelua ilman lääkkeitä.kamera_2.4.2014_026.jpg

Nykyisessä ”kyynärpää-taktiikka” yhteiskunnassammehan kaikki väittävät olevansa niitä parhaita asiantuntijoita, mutta silti uskaltaisin väittää, että Pispalan Woimalla on Pirkanmaan parhaat kontaktit ja suhdeverkosto naturaaliharjoittelun saralla, ja kymmeniä todisteita kuinka entinen aineiden käyttäjä on päässyt ilman lääkkeitä yhtä hyviin tai jopa parempiin tuloksiin kuin lääkkeiden voimalla treenatessa.

Ja vaikka et vielä olisikaan ajatellut niistä steroideista ym. luopua, niin voit silti ottaa yhteyttä ja kysyä tulevaisuutta silmällä pitäen, mitä kannattaisi ottaa huomioon ennen kuin tilanne menee liian pahaksi.

Voit ottaa yhteyttä ihan anonyymisti puhelimella tai vaikka sähköpostilla jos soittaminen arveluttaa. Kaikki yhteydenotot ja saamamme tiedot käsitellään luottamuksellisina. Ja vaikka olisit tunnettu urheilija/persoona, voit täysin luottamuksellisesti ottaa yhteyttä, aluksi vaikka nimettömänä.  

Näin aluksi puhelinnumero on sama kuin Pispalan Woimaan(050 337 1178), mutta jos ja kun saamme rahoitusta jostain, avaamme ihan uuden numeron tätä toimintaa varten, ja tietysti myös omat kotisivut sekä fb-sivut. Tällä hetkellä on ”resurssipulaa”, joten toistaiseksi kotisivut löytyvät osoitteesta: http://pispalanwoima.info/56 

Ystävällisin terveisin,

Tony Lindroos / Pispalan Woima

ps. Steroidien ym. käytöstä vielä sen verran, että arvostamme kyllä asennetta joka monella aineiden käyttäjällä on, eli ollaan itselle tärkeän asian (paremmat tulokset, kilpailumenestys ym. ym.) puolesta valmiita tekemään melkein mitä tahansa, mutta samaan hengenvetoon täytyy myös todeta se tosiseikka, että liian monta kertaa se ”jäsenmaksu” niistä paremmista tuloksista on aivan liian kova.

Sivua päivitetään kohta lisää...

02.04.2014